Prijzen e.d.

De prijzen van de meest voorkomende orders zetten wij voor u uiteen. Ze zijn allen voor kaartjes van ontspiegeld transparant PVC folie van 0,5 mm dik en met de standaard grootte van 85 mm x 55 mm (creditcardformaat). Prijzen zijn exclusief BTW (21%) en exclusief € 10,- porto per binnenlands afleveradres.

Aantal 250 per 100 meer
1 kleur € 130,00 € 19,00
2 kleuren € 185,00 € 28,00
3 kleuren € 240,00 € 36,00

Bestelt u verschillende kaartjes in dezelfde huisstijl? Bijvoorbeeld, u wilt kaartjes voor diverse werknemers van hetzelfde bedrijf. Dan bent u voordelig uit, zoals duidelijk wordt aan de hand van de voorbeeldprijzen hieronder.

Aantal 2 x 250 per 2 x 100 meer
1 kleur € 180,00 € 27,00
2 kleuren € 260,00 € 39,50
3 kleuren € 340,00 € 51,50
Aantal 4 x 250 per 4 x 100 meer
1 kleur € 255,00 € 38,50
2 kleuren € 340,00 € 51,00
3 kleuren € 425,00 € 63,00

Offerte aanvragen

Valt uw project buiten de bovenstaande categoriën? Dat kan zo zijn door bijvoorbeeld gebruik van meer kleuren, een afwijkend formaat of materiaalkeuze, behoefte aan een speciale bewerking zoals stansen of grootschalige en/of langlopende projecten. Dan maken wij uiteraard graag een scherpe en vrijblijvende offerte voor u.

Nota bene, op al onze offertes en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Levertijd en verzending

De levertijd van uw order is (bij kleinschalige orders) minder dan 10 werkdagen, inclusief 1 dag voor de verzending. Over het algemeen kunt u uw bestelling echter eerder verwachten. Heeft u de kaartjes nodig voor een bepaalde datum in verband met bijvoorbeeld een evenement, laat dit ons dan weten en informeer naar de mogelijkheden. Maakt u gebruik van afwijkende materialen of inkten dan is het mogelijk dat er meer tijd nodig is.

Gezien de kostbaarheid van uw kaartjes worden zij bij verzending verzekerd. Houdt u er daarom rekening mee dat u moet tekenen voor ontvangst. Deze wijze van verzending voorziet teven in Track and Trace. De kosten van verzending binnen Nederland zijn €10,- excl. BTW. Laat u uw order verdeeld afleveren op verschillende locaties, dan geldt dit bedrag per adres.

Procedure

Voor alle duidelijkheid zetten we de procedure per order even op een rij. Een procedure die overigens met 2 email-berichten van uw kant te realiseren is.

  1. Offerteaanvraag. Per mail of telefonisch laat u weten wat u in gedachten heeft. Zaken als de oplage, het aantal kleuren, materiaalkeuze en mogelijk het aantal verschillende namen. Verder zijn uiteraard alle bijzonderheden die u kunt bedenken van belang. Stuurt u zo mogelijk uw bestanden mee voor een snelle behandeling. Past uw order precies in de lijst van prijzen? Dan kunt u beginnen bij punt 3.
  2. Offerte. Wij sturen u zo snel mogelijk een scherpe en vrijblijvende offerte, of uw order valt onder de uiteengezette prijzen op deze pagina
  3. Aanlevering bestanden. Per mail kunt u uw bestanden naar ons toesturen. Zie hiervoor tevens de aanleverspecificaties. Bestanden van maximaal 20 MB kunnen per mail ontvangen worden, wat in de meeste gevallen voldoende is.
  4. Goedkeuring bestanden en orderbevestiging. Aan de hand van uw bestanden kan een definitieve offerte worden opgesteld. Meestal zal deze overeenkomen met de vrijblijvende offerte. Mochten de bestanden extra verwerking nodig hebben dan bespreken we dit. Als de productie kan aanvangen hebben wij van u een orderbevestiging nodig. In het geval van vooruit- of aanbetalen geldt hiervoor de betaling. Na de bevestiging starten wij met de productie. Wij verzenden uw kaartjes binnen 10 werkdagen, maar meestal ontvangt u ze sneller.
  5. Verzending. Zodra de kaartjes verzonden zijn wordt u hier per mail van op de hoogte gesteld.

Betaling

Als u voor het eerst kaartjes bij ons bestelt vragen wij om vooruitbetaling. Bij orders vanaf € 350,- bestaat in plaats hiervan ook de mogelijkheid van een aanbetaling.